KASKİ Haberleri

KASKİ haberleri ve güncel KASKİ gelişmeleri, KASKİ ile ilgili tüm video, KASKİ fotoğrafları ve KASKİ haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİM

KASKİ Genel Müdürlüğü, Nurhak ilçesi Kullar, Barış, Zillihan ve Değirmenkaya Mahallelerinin içme suyu sorununu çözüme kavuşturuyor.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Pazarcık ilçesindeki alt yapı çalışmaları ivme kazandı

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş’ın tüm ilçelerini Atık Su Arıtma Tesisine kavuşturmak için harekete geçti.

YEREL YÖNETİM

KASKİ Genel Müdürlüğü, Türkoğlu ilçesi Dedeler Mahallesinde yaptığı çalışmalarla mahallenin yıllardır süren su sorununu bitiriyor.

EĞİTİM

KASKİ Genel Müdürlüğü, Su Tasarrufu Eğitim Projesi kapsamında öğrencilere suyun bilinçli ve tasarruflu kullanımı için eğitim veriyor.

YEREL YÖNETİM

KASKİ Genel Müdürlüğü, Onikişubat İlçesi Üngüt Mahallesinde artan nüfusun altyapı ihtiyacını karşılamak üzere kanalizasyon hattı çalışması başlattı.

YEREL YÖNETİM

KASKİ Genel Müdürlüğü, Onikişubat İlçesi Cüceli Mahallesinde kanalizasyon şebekesi döşeme çalışmalarına başladı.

YEREL YÖNETİM

KASKİ Genel Müdürlüğü kot farkı nedeniyle bugüne kadar kanalizasyon hattı döşenemeyen Üniversite Kavşağında cazibeli olarak arıtma tesisine atık suların deşarjı...

YEREL YÖNETİM

KASKİ Genel Müdürlüğü 185 Çağrı Merkezi, 2016 yılında vatandaşlardan gelen 258.149 adet çağrıyı cevaplayarak büyük bir başarıya imza attı.

YEREL YÖNETİM

KASKİ Genel Müdürlüğü personelinin gönüllü olarak katkılarıyla gönderilen 1 tır ihtiyaç malzemesi ihtiyaç sahiplerine ulaştı.

YEREL YÖNETİM

KASKİ Genel Müdürlüğü, Dulkadiroğlu İlçesi İsmet Paşa Mahallesi 14. Sokağın kanalizasyon alt yapısını yeniliyor.