Manavgat ilçesi Haberleri

Manavgat ilçesi haberleri ve güncel Manavgat ilçesi gelişmeleri, Manavgat ilçesi ile ilgili tüm video, Manavgat ilçesi fotoğrafları ve Manavgat ilçesi haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde hafif ticari araca motosikletin yandan çarpması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

ASAYİŞ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Ocak ayında yakalanan 21 ayrı hırsızlık olayının şüphelilerinden 9’u tutuklandı, 6 şüpheliye ise adli kontrol kararı uygulandı.

ASAYİŞ

Antalya'nın Manavgat ilçesi sanayi sitesindeki bir iş yerinde çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

ASAYİŞ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan eski İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen ayağından yaralandı.

ASAYİŞ

Antalya'nın Manavgat ilçesinde BMW marka lüks otomobilin motosiklete arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki hafif ticari aracın, aniden önüne fırlayan başıboş atla çarpması sonucu meydana gelen kazada şans eseri...

ASAYİŞ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 4 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve korku dolu anların yaşanmasına neden olan yangın itfaiyenin müdahalesi sonucu...

ASAYİŞ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde sahilde cinsiyeti ve kimliği belirlenemeyen başı ve sağ kolu olmayan çürümüş bir ceset bulundu.