Maraş Haberleri

maraş haberleri ve güncel maraş gelişmeleri, maraş ile ilgili tüm video, maraş fotoğrafları ve maraş haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi kuyular mevkiinde yapılacak olan Yaz-Kış Rekreasyon Alanı ve Kayak Merkezi yapımı için imzalar atıldı.

GÜNCEL

Son dakika gelişmesi... Osmaniye'deki bir demir çelik fabrikasında patlama meydana geldi.

YEREL YÖNETİM

Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları kapsamında mikro kredi kullanan kadınlar tarafından hazırlanan...

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 5 Nisan Madalya Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

SPOR

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanlığı 2017 faaliyet programında yer alan Halk Oyunları Kulüpler Türkiye Şampiyonası Kahramanmaraş Bölge Grup Yarışları 01-02...

YEREL YÖNETİM

Osmanlı Ocakları 1453 Kahramanmaraş İl başkanlığı Regaip Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

SPOR

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu 2017 faaliyet programında yer alan Görme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonası 17-19 Şubat 2017 tarihlerinde Eskişehir...

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Otogarı batısında yapımına başlanan ve hayvancılık sektörüne hizmet verecek Canlı Hayvan Borsası inşaatı devam ediyor.

EĞİTİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve 300 kişilik pansiyon inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Panik yaratan depremde can ve mal kaybı olmadığı öğrenildi.

YEREL YÖNETİM

Osmanlı Ocakları 1453 Kahramanmaraş İl başkanlığı açılıyor

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi dokusuna uygun olarak restore edilen Demirciler Çarşısı Kahramanmaraş’ın yeni cazibe merkezlerinde biri haline gelecek.