Mobil Çocuk Kütüphanesi Haberleri

Mobil Çocuk Kütüphanesi haberleri ve güncel Mobil Çocuk Kütüphanesi gelişmeleri, Mobil Çocuk Kütüphanesi ile ilgili tüm video, Mobil Çocuk Kütüphanesi fotoğrafları ve Mobil Çocuk Kütüphanesi haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin örnek projelerinden Mobil Çocuk Kütüphanesi; Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Türkoğlu’nda okulları ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi.

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Mobil Çocuk Kütüphanesi; Onikişubat, Dulkadiroğlu, Göksun ve Pazarcık kırsalında okulları ziyaret ederek öğrencileri kitapla buluşturdu.

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin örnek projesi Mobil Çocuk Kütüphanesi, Onikişubat ve Türkoğlu’nda minik öğrencilerle bir araya geldi.

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Mobil Çocuk Kütüphanesi; Dulkadiroğlu, Onikişubat ve Pazarcık’ın kırsal mahallelerinde okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi’nin örnek projesi Mobil Çocuk Kütüphanesi, yeni eğitim öğretim yılının ilk haftasında Onikişubat ve Dulkadiroğlu’nun kırsal mahallelerinde miniklerle buluştu.