Osmaniye Haberleri

osmaniye haberleri ve güncel osmaniye gelişmeleri, osmaniye ile ilgili tüm video, osmaniye fotoğrafları ve osmaniye haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Osmaniye'de şüphe üzerine durdurulan otomobilde 100 adet tarihi obje ele geçirildi.

ASAYİŞ

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde tünel içerisinde meydana gelen otobüs kazasında ilk belirlemelere göre çok sayıda kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Osmaniye’de polis ekiplerince durdurulan 2 araçta, 12 kaçak göçmen yakalandı.

ASAYİŞ

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde meydana gelen kazada beton mikserinin sürücüsü yaralandı.

ASAYİŞ

Osmaniye’de jandarma ekipleri tarafından 487 kilogram bandrolsüz tütün ve 590 bin boş makaron ele geçirildi.

ASAYİŞ

Osmaniye’de farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 3 kişi, jandarma ekiplerince yakalanıp cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde sabah saatlerinde "tarlaya gidiyorum" diyerek evden ayrılan yaşlı adam ölü olarak bulundu.

ASAYİŞ

Osmaniye'de bariyerlere çarpan tır viyadükte asılı kaldı, metrelerce yükseklikten aşağı düşen sürücü ağır yaralandı.

ASAYİŞ

Osmaniye’de çeşitli suçlardan 41 ayrı kaydı bulunan ve hakkında 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.G isimli kadın, jandarma tarafından...

ASAYİŞ

Osmaniye'de icra memurlarıyla birlikte haciz işlemi için bir iş yerine giden polis memuru, çıkan tartışmada tabancayla bacağından vurularak yaralandı.

ASAYİŞ

Osmaniye'de ve çevre illerde birçok hırsızlık olayına karışan, hakkında 39 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve kardeşinin kimliğini kullandığı ortaya...

ASAYİŞ

Osmaniye’de yol uygulamasında polis ekipleri tarafından iki ayrı yolcu otobüsünde yapılan aramada, uyuşturucu madde ele geçirildi.