Uyuşturucu Haberleri

uyuşturucu haberleri ve güncel uyuşturucu gelişmeleri, uyuşturucu ile ilgili tüm video, uyuşturucu fotoğrafları ve uyuşturucu haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yapılan uyuşturucu madde operasyonunda 7 kilo 600 gram Skunk ele geçirildi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticareti yapan 2 şahıs tutuklandı.

ASAYİŞ

Burdur'da polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan araçta uyuşturucu madde çıktı. Olayla ilgili 2 şahıs tutuklandı.

ASAYİŞ

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bir şahsın evinde ve bahçesinde yapılan aramada; 2 parça halinde toplam 73 gram eroin ve 1 adet...

ASAYİŞ

Mersin polisi tarafından bir araçta yapılan aramada, otomobilin çeşitli yerlerine zulalanmış bin 158 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde park halinde duran ve içerisinde 3 şahsın olduğu otomobilde yapılan aramada, uyuşturucu ele geçirildi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta çeşitli suçlardan aranması bulunan 128 kişi yakalanırken, 61'i tutuklandı.

ASAYİŞ

Isparta’da uyuşturucu ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 28 gram uyuşturucu madde ele geçirilerek, 2 şahıs tutuklandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta düzenlenen operasyonlarda 61 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ASAYİŞ

Isparta’da jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 21 şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde uyuşturucu sattığı öne sürülen 6 şahıs tutuklandı.

ASAYİŞ

Mersin polisinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde 2 aylık süren çalışmasının ardından tespit edilen 54 şüphelinin yakalanması için şafak operasyonu yapıldı.