Kadınlar Salon Hokeyi Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Alanya’da başladı Kadınlar Salon Hokeyi Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Alanya’da başladı
65 kiloda finale yükselen milli güreşçi Haydar Yavuz sakatlığı nedeniyle final maçına çıkamadı ve gümüş madalyada kaldı. Milli sporcunun doktor kontrolü sonrasında hayati tehlikesi nedeniyle maç yapmamasına karar verildi. Milli Güreşçimiz Gümüş madalya ile şampiyonayı tamamladı.
Haydar Yavuz’un Memleketi Kahramanmaraş’a dönüşünde Hava alanında karşılama programı düzenlendi. Karşılama da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Yavuz’u ailesi akrabaları ve Şampiyon güreşimizin arkadaşları hazır bulundular. Hava alanında İl Müdürü Kabakcı güreşçimizin boynuna çiçek taktı ve davul zurnalar ile sporcumuz karşılandı. Oluşturulan konvoy ile sporcumuz şehir turu attırıldı. Turun ardından Yavuz Şeyhadil Mahallesinde bulunan Babaocağına getirildi. Güreşçi arkadaşları tarafından omuzlarda evine kadar taşınan Haydar Yavuz anne babasının elini öptükten sonra gelen misafirler şampiyonla hatıra fotoğrafı çektirdi ve evine uğurlandı.
 
Editör: TE Bilişim