Başkonuş Caddesi ve Bağlantı Yolları 10 Milyon TL’lik Yatırımla Yenilendi Başkonuş Caddesi ve Bağlantı Yolları 10 Milyon TL’lik Yatırımla Yenilendi

Necip Fazıl Kültür Merkezi önünde toplanan grup, İsrail'in Gazze'deki hastaneyi bombalamasına karşı tepkilerini dile getirdi. Katılımcılar, "Katil İsrail Filistin'den defol" sloganları atarken, zaman zaman tekbir getirdi.

Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcisi Ahmet Turna, bir konuşma yaparak şunları söyledi: "Bugün, gecenin bir vaktinde toplandık. Batı'da henüz yeterince duyurulmayan, ancak İslam coğrafyasında İslam ümmetinin yüreklerine düşen bir bomba sonucu, katil İsrail'in bir hastaneyi bombalamak suretiyle binlerce kardeşimizi gözlerimizin önünde katlettiği bir trajedi yaşandı. Kalbimiz kan ağlıyor, orada kardeşlerimizin yaşadığı dehşet ve acı gözlerimizin önünden gitmiyor. Biz buradayız, çünkü dua ve temennimiz, lanetlenen İsrail'in yaptığı tüm bu zulümlere son vermesi için bugün buradayız."

Daha sonra STK temsilcileri ve katılımcılar, dualar ederek araçlarına binip şehrin dört bir yanında İsrail'e karşı sloganlar attılar. Bu protesto, İsrail'in Gazze'deki hastanelere saldırısına karşı duyulan öfke ve endişeyi yansıtan bir tepki olarak gerçekleşti. Bu tür olaylarla ilgili haberler ve gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Editör: Sueda AKKÖK