Kahramanmaraş Heyeti Başkentte Bir Dizi Ziyaret ve Temaslarda Bulundu Kahramanmaraş Heyeti Başkentte Bir Dizi Ziyaret ve Temaslarda Bulundu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Havaalanı Kavşağı ile Kuzey çevre Yolu’nu birleştirecek 55 metrelik bulvar yolunda çalışmalara devam ediyor.
Havaalanı Kavşağını 55 metrelik bulvara birleştirilecek olan alanda menfez çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bu çalışmayla Gaziantep Yolu’nu Kuzey çevre Yoluna bağlayacak.
Konu ile ilgili olarak çalışmalara ilişkin bilgi aktaran Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Fen İşleri Şube Müdürlüğü Formeni İsmail Doğanpınar: “Şu anda çalışma yaptığımız alanda 55 metrelik bulvarımızı Havaalanı Kavşağı’na bağlamak üzere burada bir menfez çalışması yapıyoruz. Bu menfezimiz 29 metre uzunluğunda ve 25 metre genişliğinde olacak.55 metrelik bulvar yolumuzu Gaziantep Yoluna bağlamak için yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un talimatları doğrultusunda Fen İşleri Dairesi Başkanımız Onur Erdi’nin verdiği güçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah’a şükür bugüne kadar yaptığımız hiçbir işimizde başarısızlıkla sonuçlanmadı. Burayı da bu hafta sonuna kadar bitirerek yolumuzu biran önce bağlamayı hedefliyoruz. Bu yaptığımız menfez tamamlandığında Havaalanı Kavşağımız yani Gaziantep Yolumuz 55 metrelik yeni bulvarımıza oradan da Kuzey Çevre Yoluna bağlanacak” diye konuşarak bilgi verdi.
 

Editör: TE Bilişim