Kahramanmaraş'ta 74 yaşında bakırcılık mesleğine devam ediyor Kahramanmaraş'ta 74 yaşında bakırcılık mesleğine devam ediyor
Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı bir ilki daha gerçekleştirdi. Kurban Bayramı münasebetiyle Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı-Avrupa Türk Konfederasyon işbirliğinde 150 Kurban Kesimi ve Dağıtımı organize edildi. Organizasyona Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı-MHP Mersin Milletvekili Olcay KILAVUZ ve MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi-Avrupa Türk Konfederasyon Genel Başkanı- MHP İstanbul Milletvekili Cemal ÇETİN katıldı. Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı düzenlediği bu organizasyonla kesilen kurbanlıkları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak yüzlerce ailenin sevincine ortak oldu. 
 
Bayramın paylaşma ve dayanışma için bir fırsat olduğunu ifade eden Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış; “Milletimiz arasında yardımlaşma,  paylaşma ve dayanışma fırsatı olan Kurban Bayramında ‘Kim, (mümin) kardeşinin bir ihtiyacını giderirse Allah da onun bir ihtiyacını giderir’ ayeti doğrultusunda kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye gayret ediyoruz” dedi.
 
Paylaştıkça Çoğalacak, Çoğaldıkça Güçleneceğiz!
 
Kayış: “Allah'ın lütfunun yine Allah'ın hoşnutluğu için ikram edildiği gün olan mübarek Kurban Bayramında ulaşılamadık kimse kalmasın istiyoruz. Hem bir arada geçirdiğimiz bayramlara olan özlemimizi gidermenin mutluğununu hem de paylaşma duygusunun getirmiş olduğu heyecanı ve huzuru yaşıyoruz. Yardımcı olabilmek için önce birbirimizi anlamak gerektiğine inanıyor bu yüzden diyoruz ki ulaşamadığımız tek insan kalmayıncaya kadar paylaşacağız. Bizler paylaştıkça çoğalacağız, çoğaldıkça bir olacak, güçleneceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Bayramların bayram gibi geçmesi, bayram tadında yaşanmasını için gayret edeceklerini dile getiren Kayış; “Dinimiz ve geleneklerimiz bayramlara önem verdiği gibi paylaşma ve yardımlaşmaya da önem vermektedir. Paylaşmaya dayanışmaya, yardımlaşmaya önem veren bir kültürümüz var ve biz bu kültürü milletimiz arasında yaymak için elimizden geleni yapacağız. Bayramın tadına varmak için bayram tadını yaşamamış ev bırakmamak gerektiğini düşünüyoruz. İnşallah bayram sevincini elimizin uzandığı her yere taşıyacağız. Böyle bir organizasyonu gerçekleştirmemize vesile olan başta liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Beyefendiye ve Avrupa Türk Konfederasyonu’na teşekkür ediyorum” şeklinde sözlerine son verdi.
 

Editör: TE Bilişim