Denize kıyısı olmayan Kahramanmaraş'ta bu yıl 6 bin ton balık üretildi Denize kıyısı olmayan Kahramanmaraş'ta bu yıl 6 bin ton balık üretildi

Ziyarette konuşan KAFSAD Başkanı Mehmet FINDIK, Sayın BALCIOĞLU ve Sayın UTLU’yu aramızda görmekten mutluktuk duyuyoruz, dedi. “Uludaz Uğruböceği Fotokamp’a verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ederiz. KAFSAD olarak şehrimizin güzelliklerini, değerlerini fotoğraflayıp tanıtmak için gayret gösteriyoruz. Çalışmalarımıza destek veren şehrimizin değerli iş insanlarına minnettarız.” dedi. 
Ziyarette Kahramanmaraş’ta çekilen fotoğraflardan oluşan sunular izlendi. KMTSO Başkanı Şahin BALCIOĞLU; fotoğraf çekmeyi sevdiğini, şehrimizin adeta bir cenneti andıran doğası olduğunu ve bu güzellikleri fotoğraflarla tanıtmayı amaç edinen fotoğrafçılara her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade etti. “Geçtiğimiz yıl ‘Sevda Çektiren Maraş’ adlı bir fotoğraf yarışması düzenledik. Bu ve benzeri yarışmaları her yıl yapmak istiyoruz. Şehrimizin fotoğrafçılarından yarışmalarımıza destek bekliyoruz.” dedi.
KASİAD Başkanı Mikail UTLU ise, kendisinin de bir doğa tutkunu olduğunu ve “Trekking Maraş” adında bir gezi gruplarının olduğunu söyledi. “Fırsat buldukça doğa gezilerine katılarak şehrimizin güzelliklerini keşfediyoruz.” diyen  UTLU, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti. 

Editör: Asım Ziya