Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının gerçekleştirdiği taciz atışı sonucunda Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Musa Esat Kaya'nın şehit olduğunu duyurdu.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, 12 Ekim tarihinde operasyon bölgesindeki bir üs bölgelerine yönelik gerçekleştirilen bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan taciz atışı sonucu Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Musa Esat Kaya'nın şehit olduğu belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kahramanmaraş'ta Otomobil Baraj Gölüne Düştü: 1 Ölü, 1 Yaralı Kahramanmaraş'ta Otomobil Baraj Gölüne Düştü: 1 Ölü, 1 Yaralı

"Pençe-Kilit operasyon bölgesindeki bir üs bölgemize 12 Ekim'de bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan taciz atışı sonucunda Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Musa Esat Kaya, kahramanca görevini yaparken şehit olmuştur. Bu acı olay, milletimizi derin bir üzüntüye boğmuş, Türk Silahlı Kuvvetleri ailesini yasa boğmuştur. Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Editör: Sueda AKKÖK