Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından Türkiye'nin hava durumu ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Şen'e göre, önümüzdeki günlerde ülke genelinde yağışlarla birlikte sıcaklıklarda düşüş yaşanacak, ancak cumadan itibaren 4 gün boyunca yağmur beklenmiyor. Ayrıca, sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak.

Şen'in açıklamalarına göre, yağışlarla birlikte Türkiye genelinde sıcaklıklar 3-4 derece kadar düşeceğini söyledi. Bu düşüşün yaklaşık 2 gün süreceği tahmin ediliyor. Ancak cumadan itibaren tekrar ısınma eğilimi gözlemlenecek ve sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak.

Ayrıldığı sevgilisinin kedisini çaldığını düşünerek şikayette bulundu! Ayrıldığı sevgilisinin kedisini çaldığını düşünerek şikayette bulundu!

Meteoroloji uzmanı, cumadan itibaren 4 gün boyunca yağış beklendiğini ve hafta sonu için güneşli günlerin müjdesini verdi. İstanbul'da ise hava durumuyla ilgili olarak, bugün ve yarın 19°C beklenirken, hafta sonu için 23-24°C sıcaklık tahmininde bulundu.

Editör: Sueda AKKÖK