Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde dün bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Çakmak, hastaneye sevk edildi.

Kahramanmaraş’ta Çeşitli Suçlardan Aranan 54 Şahıs Tutuklandı Kahramanmaraş’ta Çeşitli Suçlardan Aranan 54 Şahıs Tutuklandı

Tüm çabalara rağmen Çakmak, yaşamını yitirdi. Acı haber, Antalya'nın Aksu ilçesi Fettahlı Mahallesi'nde yaşayan anne Fikret ve baba Abdüllatif Çakmak'a ulaştı.

Aile, cenaze töreni için Hatay'ın Reyhanlı ilçesine hareket etti. Şehit Çakmak için Ebu Zer Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, askeri erkan ve birçok vatandaş katıldı. Şehidin annesi ve babası, cenazede zorlukla ayakta durabildi. Şehit Çakmak'ın naaşı, Reyhanlı Hacı İnayet Mursaloğlu Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Editör: Sueda AKKÖK