1 ay önce ASAYİŞ

Adana’nın Kozan ilçesinde bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

1 ay önce ASAYİŞ

Hatay’da bir ikamet ve bir iş yerinde yapılan aramada ruhsatsız tabanca, fişek ve kaçak cep telefonu ele geçirildi.

1 ay önce GENEL

Mersin'de Tarım ve Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı işletme müdürlükleri tarafından 6 bin adet ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirildi.

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta enkaz altında kalan depremzede kadın, el emeği göz nuru yaptığı ürünlerle hem moral buluyor hem de ekonomisine katkı sağlıyor.

1 ay önce ÇEVRE

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde ağır hasar alan ve daha sonra yıkılan Onbaşı Osman Cami, sanayi esnafının kendi kazançlarından topladıkları paralarla tekrar inşa edildi.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en işlek arterlerinden Vezir Hoca Bulvarı’nda deforme olan ve ulaşım konforunu olumsuz etkileyen kısımları sıcak asfaltla yeniliyor.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Kütüphane Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu Şair – Yazar Ramazan Avcı olacak. 27 Mart Çarşamba günü NFK Halk Kütüphanesinde gerçekleştirilecek söyleşiye tüm edebiyatseverler davet edildi.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Hilmi Doğru'nun eşi Gülümen Doğru hayatını kaybetti.

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta Ramazan ayı nedeniyle görme engelli iki hafız Abdülhamid Han Camii’nin açıldığı günden bu yana mukabele okuyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Mersin’in Gülnar ilçesinde yapımı süren Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde çalışan işçileri taşıyan servis otobüsü kaza yaptı. Kazada 23 kişi yaralandı.