Bakan Güler: "Irak yönetimi PKK'yı yasakladığını ve terör örgütü olduğunu kabul etti" Bakan Güler: "Irak yönetimi PKK'yı yasakladığını ve terör örgütü olduğunu kabul etti"
Türkoğlu Belediyesi Ekim ayı olağan Meclis Toplantısını, Türkiye’de ilk olarak Türkoğlu Belediyesi  tarafından faaliyete geçirilen Millet Meydanında, Belediye Başkanı Osman Okumuş'un Başkanlığında, vatandaşlarla bir arada gerçekleştirildi.
 
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş Konuşmasında; Bugün Türkiye tarihinde ilk defa bir ilçe belediyesinin meclis toplantısı milletin meydanında yani sizlerle beraber yapılmakta, öncelikli olarak millet meydanının Türkoğlu halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.  Bundan sonra hava şartları uygun olduğu takdirde milletimizle beraber, milletimizin meydanında aldığımız kararların birebir halkımız tarafından, duyulmasını sağlayarak meclis toplantılarını burada yapacağız. Katılımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli vatandaşlarımız, buranın ismini millet meydanı koyduk, son yıllarda millet mefhumunun Türkiye de ön plana çıktığı milletin en büyük topluluk olduğu, en büyük güç olduğunu gördük. Bu millet her türlü hizmete layık.  Millet meydanlarının yapılması konusunda Sayın Cumhurbaşkanımız bizlere emirler verdiler. Türkiye de belki de en erken millet meydanı yapan bir belediye olduk. Almış olduğumuz Meclis kararları İlçemize hayırlı uğurlu olmasını dileyerek konuşmasını sonlandırdı.
 Program sonunda Belediye Başkanı Osman Okumuş, Millet Meydanında bulunan vatandaşlarımızla hasbi-hal ederek istek ve taleplerini dinledi.
 

Editör: TE Bilişim