Yalı Çapkını dizisinin kadrosu büyümeye devam ediyor! Yalı Çapkını dizisinin kadrosu büyümeye devam ediyor!

Türk televizyon sunucusu ve oyuncu Defne Samyeli, Çin merkezli Xiamen Üniversitesi'nin genetik bilimi alanındaki araştırmaları kapsamında yapılan bir çalışmada inceleme konusu olacak. Üniversite tarafından yapılan davet üzerine Samyeli, önümüzdeki aylarda Pekin'e giderek bu araştırmacılarla buluşacak ve cilt gençliği ile ilgili konuları ele alacak.

Defne Samyeli'nin fiziksel görünümü ve doğal güzelliği, genç kızlara ilham kaynağı olmuş ve uluslararası düzeyde dikkat çekmiştir. Xiamen Üniversitesi'nin genetik kökenler ve cilt gençliği üzerine yürüttüğü çalışmada, farklı ülkelerden örnekler incelenerek dünya genelindeki genetik çeşitlilik ve cilt yaşlanması konuları araştırılmıştır. Bu kapsamda Türkiye'den Defne Samyeli'nin seçilmesi, ünlü ismin gençlik ve güzellik konularında taşıdığı potansiyel ilgiyi yansıttı.

Defne Samyeli'nin Çin'deki bu ilgi çekici gelişmeye verdiği yanıt ise oldukça olumlu olmuştur. Aldığı teklifi "sevinçle karşıladığı bir sürpriz" olarak nitelendiren Samyeli, Orta Doğu'dan aşina olduğu ilginin Uzak Doğu'dan da gelmesinin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtmiştir. Ünlü isim, konuyla ilgili duygularını "Dünyanın neresinde olursa olsun tutkuyla ilgilendiğim konularda böyle kalabalıkların önüne çıkıp konuşmak benim için büyük mutluluk" şeklinde ifade etti.

Editör: Sueda AKKÖK