29 Şubat'ta doğdu, ilk doğum gününü 4 yıl sonra kutlayacak! 29 Şubat'ta doğdu, ilk doğum gününü 4 yıl sonra kutlayacak!

1998 yılında kurduğu Kabakçıoğlu İnşaat ile hemşerilerinin gönlünde taht kuran birinci kuşak İş insanı babaları Ali Kabakçıoğlu’ndan hizmet bayrağını devir alan oğulları İdris ve Mustafa Kabakçı, teknolojinin son ürünleriyle donattıkları inşaat işlerini inovasyonu ilke edinerek bir bir sağlam temeller atmaya devam ediyorlar.

Onikişubat ilçesinin çeşitli noktalarında dev projeleri başarı ile tamamlayan KİYAP Group Dulkadiroğlu ilçesinde birçok inşaatı aynı anda tamamlayarak tapu teslimatlarını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı. Ekonomik dalgalanmaların üst seviyede olduğu serbest piyasada müşterilerine güven veren gruop, yeni yeni proje fikirlerini de uygulamaya başladı.

Dulkadiroğlu ilçesinin en büyük inşaat firması haline gelen KİYAP Group-SURA Yapı Kuyumcu Kent Karşısında yaptıkları 5 katlı 12 daireli projede haftada bir kat yükselme sözünü vererek daire satışlarına başladı. 30 yıldır şehrimize hizmet sağlayan Kabakçıoğlu inşaat çok yakında şehrimizin çeşitli noktalarında yeni projelerini duyuracak. Yönetim Kurulu Başkanı başarılı iş kadını Semra Kabakçı’da mega projelerin altına imzasını atarak kardeşlerine destek sağlıyor.KİYAP

Editör: Asım Ziya