Alanyaspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı! Alanyaspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Dinamo Kiev maçı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Maçın İskoç hakemi Craig Thomson'u sert  bir dille eleştiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Bu hakemin daha önce benzeri vukuatları da var. Bu da şunu gösteriyor; buradan bağırarak olmuyor. Bizi temsil eden birilerinin UEFA'da olması lazım. Yoksa bizi böyle kolayca biçiyorlar. Bu maç Dinamo Kiev - Napoli maçı olsaydı, böyle olur muydu? Olmazdı. Ama artık dün dünde kaldı. Bizim de kendimize çeki düzen vermemiz lazım. Ders çıkarmamız lazım” ifadelerini kullandı.

Hedef UEFA’da Şampiyonluk

Şampiyonlar Ligine veda eden ve yoluna UEFA Avrupa Ligin’de devam edecek olan Beşiktaş’ın başarılı  başkanı Fikret Orman, “Çok bir şey kaybettiğimiz söyleyemem. Şampiyonlar Ligi'nden elendik ama UEFA'da devam edeceğiz. Bizden beklentiler çok yüksek tabii geçen seneki şampiyonluktan sonra. Geçen yıl UEFA Avrupa Liginde gruptan çıkamamıştık ama inşallah bu sefer UEFA Kupası'nı kazanırız. Bundan sonra hedef o” diye konuştu.
Öte yandan Dinamo Kiev maçında ikinci sarı kartı görerek oyundan atılan Aboubakar hakkında konuşan Orman, oyuncunun disiplin talimatı gereği ceza alacağını belirtti.

Fikret Orman, geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan maçtan sonra Aziz Yıldırım'ın ortaya çıkan sözlerinin yer aldığı görüntülerle ilgili soruya ise şöyle cevap verdi:

"Ben artık böyle polemiklere girmek istemiyorum. Futbolun çirkin yüzünü ortaya çıkarmak isteyenlere cevap vermek istemiyorum. Federasyondaki kişileri biz koymadık oraya. Bizim cevap verebileceğimiz bir şey yok. Beşiktaş'ı kayıran namerttir. Başkalarını kayıranları biz çok iyi biliyoruz."
Son olarak Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Dinamo Kiev maçının İskoç hakemi Craig Thomson  hakkında UEFA'ya şikayette bulunacaklarını söyledi.
 
Editör: TE Bilişim