Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege Denizi'nin kuzeyinde beklenen fırtına nedeniyle halkı uyardı. Yapılan açıklamaya göre, yarın ilk saatlerden itibaren Ege Denizi'nin kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden esmesi beklenen 6 ila 8 kuvvetindeki fırtına, özellikle ulaşımda aksamalara neden olabilir. Fırtınanın aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor ancak vatandaşların tedbirli olmaları ve dışarı çıkarken dikkatli olmaları önemle vurgulanıyor.

Meteoroloji yetkilileri, özellikle denizcilerin ve balıkçıların bu süreçte dikkatli olmalarını, denizde seyir halindeki gemi ve teknelerin gerekli tedbirleri almalarını öneriyor. Ayrıca, kara ulaşımında da olası aksamalar ve güçlü rüzgar nedeniyle sürücülerin dikkatli olmaları, gerektiğinde seyahat planlarını gözden geçirmeleri önem arz ediyor.

Prof. Dr. Naci Görür: "Deprem siyaset üstüdür” Prof. Dr. Naci Görür: "Deprem siyaset üstüdür”

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumuyla ilgili güncel bilgileri takip etmek isteyen vatandaşları resmi iletişim kanalları ve meteoroloji raporları üzerinden bilgilendirmeye devam edeceğini bildirdi.

Editör: Sueda AKKÖK