Belediye Haberleri

Belediye haberleri ve güncel Belediye gelişmeleri, Belediye ile ilgili tüm video, Belediye fotoğrafları ve Belediye haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç başkanlığında toplandı.

YEREL YÖNETİM

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi ile başlattığı 'Yerel Yönetimlerin Geliştirilmesi, Ar-Ge ve İnovasyon Süreçlerinin Oluşturulması' projesi kapsamında personel eğitimi...

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, tüm belediye çalışanlarıyla moral motivasyon etkinliğinde bir araya geldi.

YEREL YÖNETİM

Ekinözü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güzel ’in vefat eden büyükbabası Mustafa Güzel Bugün Alişar Mahallesinde ebediyete uğurlandı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR işbirliği ile yapılan protokol gereği istihdam edilecek işçilerin kur’a çekimleri yapıldı.

KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Uçan Kuşlar’ Resim Sergisi Piazza AVM’de açıldı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi akıllı belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

YEREL YÖNETİM

Metropol ilçe Dulkadiroğlu Belediyesi, 12 Şubat Kurtuluş Bayramı nedeniyle 12 Şubat Kahramanları anısına 12 bin Türk bayrağı dağıttı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir ilke daha imza atarak uluslararası halk oyunları gösterileri düzenliyor.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin meslek edindirme ve el becerilerini geliştirme kursları tüm hızıyla devam ediyor.

YEREL YÖNETİM

Aslen Bertiz Baydemirli köyünden olan Eyüp Sultan Mahallesinde oturan İsmail Güney’i Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı...