Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelişmeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Petrol fiyatları haftanın ilk işlem gününde dört ayın en yüksek seviyelerinde başladı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta düzenlenecek olan Uluslararası EXPO 2023’ün T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlemesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından uygun görülerek, programa alındı.

YEREL YÖNETİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yurt dışından getirilen telefonların kullanım izin harcı 20 bin TL'ye yükseldi.

YEREL YÖNETİM

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

YEREL YÖNETİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Altyapısı ve üst yapısıyla şehirlerimizi eskiden daha güvenli, daha canlı, daha dayanaklı hâle getirene kadar durmadan dinlenmeden çalışacağız"...