Jandarma Haberleri

jandarma haberleri ve güncel jandarma gelişmeleri, jandarma ile ilgili tüm video, jandarma fotoğrafları ve jandarma haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın başta çocuklar olmak üzere tüm insanlık için barış, sevgi ve mutluluğa...

KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Yeni Kahramanmaraş’ın imarı ve inşası noktasında tüm paydaşlarımızla büyük bir koordinasyon içerisinde gayretimizi sürdüreceğiz” dedi.

ASAYİŞ

Osmaniye’de jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlediği operasyonlarda, gözaltına alınan 7 şüpheliden 2 tutuklandı.

GENEL

Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde jandarma ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret etti.

ASAYİŞ

Adana’da jandarma ekiplerince çeşitli suçlardan aranan 10 şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Mersin'de çobanlık yaparak gizlenen 17 yıl hapis cezası olan cezaevi firarisi, jandarma ekipleri tarafından çadırda yakalandı.

ASAYİŞ

Antalya’nın Alanya ilçesinde polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonlar sonucunda toplamda 65 şahıs yakalandı.

ASAYİŞ

Hatay'da jandarma ekiplerince gerçekleştirilen "YUMRUK" operasyonunda aranması bulunan 50 şahıs gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kayıtları bulunan şahısları bir bir yakalıyor.

ASAYİŞ

Antalya’nın Alanya ilçesinde 15 kasa avokado çalan iki hırsız, jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

ASAYİŞ

Antalya’nın Alanya ilçesinde polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 26 adet ruhsatsız silah ve 155 tane fişek ele...

ASAYİŞ

Mersin'de jandarma ekipleri tarafından terör örgütleri PKK ve DEAŞ'a yönelik gerçekleştirilen operasyonda 5 şüpheli yakalandı.