Kurban Bayramı Haberleri

Kurban Bayramı haberleri ve güncel Kurban Bayramı gelişmeleri, Kurban Bayramı ile ilgili tüm video, Kurban Bayramı fotoğrafları ve Kurban Bayramı haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


ÇEVRE

Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı boyunca şehir içi ücretsiz toplu ulaşım hizmetinden toplamda 51 bin 345 vatandaş faydalandı.

EKONOMİ

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatı hakkında açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Başkan Güngör, "Bayramın; birlik beraberliğe, dostluğa, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

GÜNCEL

Hayrettin Güngör, “Maalesef 6 Şubat’ta yaşadığımız büyük afet dolayısıyla neşemiz gölgeli, sevincimiz buruk.

YAŞAM

Kahramanmaraş’a gelen TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, kılınan bayram namazının ardından Onikişubat Belediyesi EXPO 2023 Sergi Alanı’ndaki Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın...

GÜNCEL

Başkan Güngör, “Bayramımızın şehrimize, ülkemize, İslam coğrafyasına ve tüm dünyaya sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum” dedi.

GÜNCEL

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Karacasu Konteyner Kent’te depremzedelerin bayramlarını tebrik etti.

GÜNCEL

Hayrettin Güngör, “Acımız hala ilk günkü gibi taze. Ahirete irtihal eden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

GÜNCEL

Numan Kurtulmuş, “Depremin izlerini silmek için yoğun gayret sarf ediyoruz" dedi.

ÇEVRE

Kahramanmaraşlı vatandaşlar bayramlarını daha hijyenik ve huzurlu bir ortam için şehir genelinde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

ÇEVRE

Kahramanmaraş'ta mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik çalışmaları devam ediyor.

YAŞAM

Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca belediyeye ait hatlarda ücretsiz ulaşım hizmeti verileceğini duyurdu.