TOKİ Haberleri

TOKİ haberleri ve güncel TOKİ gelişmeleri, TOKİ ile ilgili tüm video, TOKİ fotoğrafları ve TOKİ haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Göksun Arslanbeyçiftliği Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapımına başlanacak köy evlerine ulaşım için 1 kilometrelik yeni güzergâh oluşturuyor.

GENEL

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası yapılan deprem konutlarının yenileri de yükseliyor.

ÇEVRE

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde depremzedelere teslim edilmek üzere başlanacak olan kalıcı konutlarda temel atma töreni düzenlendi.

ÇEVRE

Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden geçen 13 ayın ardından şehir merkezi dron ile görüntülendi.

ÇEVRE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından şehir merkezinde başlatılan Kentsel Tasarım Projesi de hızla ilerliyor.

KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “Doğukent ve Güneşevler’in ardından Güneşli Kocabaş Sitesi de TOKİ tarafından yerinde yapılacaktır. Hayırlı olsun” dedi.

KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “Proje kapsamında şehir merkezimize toplam 10 bin konut ve iş yeri kazandırılıyor” dedi.

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Kurtlar Mahallesi’ndeki TOKİ Konutlarına ulaşım sağlayan 78/B numaralı yeni otobüs hattının 13 Şubat Salı günü hizmete başlayacağını duyurdu.

GENEL

Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen anahtar teslim töreninde kendisine ev çıkan Fadime Karaca, "Cumhurbaşkanı ve Bahçeli'den anahtar aldığım için çok duygulandım. Hem sevindim...

KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “İnşallah asrın felaketinin yıl dönümünde kalıcı konutların teslimine başlanacak ve kalıcı konutların teslimi peyderpey devam edecek” dedi.

KAHRAMANMARAŞ

TOKİ iş birliği ile Azerbaycan tarafından Hayrullah Mahallesi’nde yapımına başlanan kalıcı konut ve iş yerleri hızla yükseliyor.

KAHRAMANMARAŞ

Pençe – Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan Kahramanmaraşlı Mehmetçiklerin ailelerine taziye ziyaretinde bulunmak üzere şehre gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,...