Kahramanmaraş'ta Bölgenin Temizlik Malzemelerini Öğrenciler Üretiyor Kahramanmaraş'ta Bölgenin Temizlik Malzemelerini Öğrenciler Üretiyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda ara tatillerin kaldırılıp kaldırılmayacağı konusunda bir açıklama yaptı. Bakan Tekin, ara tatillerin kaldırılmasının gündemlerinde olmadığını belirtirken, velilerden, öğrencilerden ve öğretmenlerden böyle bir talep gelmesi durumunda bu konuyu değerlendireceklerini söyledi. "Bu yılki tatil dönemini gördükten sonra bir değerlendirme yaparız." dedi.

Bakan Tekin, yaptıkları her adımın İzleme Değerlendirme Daire Başkanlığı tarafından takip edildiğini ve bu yılın ara tatil sonrası bir rapor oluşturulacağını ifade etti. Eğer öğrenciler, veliler ve öğretmenler tatilden memnunsa, bu uygulamaya devam edeceklerini belirtti.

Ayrıca, Bakan Tekin, ara tatillerin uygulanması konusunda bölgesel bir yaklaşımın da düşünülebileceğini vurguladı. Eğer eğitim süreciyle ilgili eleştiriler veya sorunlar bulunursa, bu konuların bölgesel olarak çözülebileceğini düşündüğünü ifade etti. Ancak şu an itibariyle ara tatillerle ilgili herhangi bir değişiklik planlarının olmadığını belirtti.

Editör: Sueda AKKÖK