Kahramanmaraş'ta iş dünyasında güler yüzü,ahlaklı ticareti ve dürüstlüğüyle tanınan İş Adamı Murat Bilgiç yıllarını verdiği ticaret sektöründe bayrağı en büyük oğlu Ahmet Bilgiç'e devretti. 

Şehrimizde yaşıtları dahil birçok yaş grubunda gençliğin ağabeyi olarak tanınan Genç İş İnsanı Ahmet Bilgiç, kısa sürede inanılmaz bir performans göstererek Türkiye genelinde kulislerin en çok konuştuğu isimleri arasında yer almayı başardı. 

İş İnsanı Ahmet Bilgiç babasından birçok şey öğrendi ama en önemlisi Vatan Sevgisiydi... 

Kahramanmaraş'ta Şefkat Elçileri Topluluğunu 3-4 yıl önce kuran Ahmet Bilgiç şehrimizde ihtiyaç sahibi yüzlerce ailenin gönlünü yaptığı yardımlar ile kazanmıştır.

Şehitlerimizin ismini bir ömür boyu yaşatmak amacıyla ise Kahramanmaraş'a 5 adet Şehit Kütüphanesi kazandırdı. Kırsal kesimlerdeki tüm okullara yüzlerce ayakkabı,mont ve kıyafet yardımlarında bulundu. 

2 yıl önce ise Kahramanmaraş'ta inşaat sektörüne giren İş İnsanı Ahmet Bilgiç, Dulkadiroğlu İlçesinde (Seymen Efe Apartmanı) 3 apartman, anahtar teslim birçok inşaat ve en önemlisi haftada birkat sözünü vererek başladığı Onikişubat'ın gözde projelerinden olan Bilgiç Park A ve B bloklardaki çalışmalarda sona gelindi. Tapu teslimlerin gerçekleştiği Bilgiç Park'ta tapu teslimatları ise yapılmaya başlandı. 

TPAO Karaisalı’da petrol arayacak TPAO Karaisalı’da petrol arayacak

İnşaat devlerinin batıp kaçtığı Kahramanmaraş'ta ise 25 yaşındaki Ahmet Bilgiç yüzlerce aileyi ev sahibi yapıyor. 

Şehrimizde yüzlerce ailenin ekmek teknesi olan Bilgiç İnşaat gün geçtikçe büyümeye devam ederken ilk günki gibi övünmeyerek, insan kazanarak gözbebeğimiz olan Bilgiç Ailesinin başarılarının devamını diliyoruz. 

Editör: Asım Ziya