Sınav Haberleri

sınav haberleri ve güncel sınav gelişmeleri, sınav ile ilgili tüm video, sınav fotoğrafları ve sınav haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Liselere Geçiş Sınavı'nın (LGS) 2024 tarihini belirledi. Sınav, 2 Haziran 2024 tarihinde Pazar günü gerçekleştirilecek.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri için düzenlenen İlköğretim ve...

EĞİTİM

Üniversite yerleştirme sonuçları için "sonuç.osym.gov.tr" internet adresi üzerinde milyonlarca öğrenci son dakika sonuçlarını öğrenebilir.

EĞİTİM

Üniversite adayları için merakla beklenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih sonuçları hakkında beklenen açıklama gelmedi.

EĞİTİM

Büyükşehir Belediyesi, 17 ve 18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti sağlanacağını duyurdu.

EĞİTİM

Hanefi Mahçiçek, “Geleceğimizin teminatı olan değerli gençlerimizin YKS’de bilgisi ve özgüveniyle başarılı olacağına yürekten inanıyorum.