Altın Haberleri

altın haberleri ve güncel altın gelişmeleri, altın ile ilgili tüm video, altın fotoğrafları ve altın haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


GENEL

Kahramanmaraş'ta konteyner kentte yaşayan depremzede, yaklaşık 80 bin TL değerindeki altınlarını çalan kişilerin yakalanmasını istiyor.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta imitasyon takılara ilgi her geçen gün artıyor. Gerçeğinden farksız ürünler, 20 liradan 800 liraya kadar alıcı buluyor.

EKONOMİ

Güne başlarken, İstanbul serbest piyasasında döviz kurları şu şekilde şekillendi: Dolar 29,9370 lira seviyesinden alıcı bulurken, Euro ise 32,7790 lira...

EKONOMİ

2023 yılında altın piyasasında gözlemlenen yüksek getiri, bazı kuyumcuların belirli altınları geri almayı reddetme kararı almalarına yol açtı.

EKONOMİ

Küresel altın piyasasında yaşanan gerileme devam ederken, yeni yılın başlamasıyla birlikte altın fiyatlarında bir durulma gözlemleniyor.

EKONOMİ

İslam Memiş, önümüzdeki dönemde gram altının 2.700 TL'yi aşabileceği öngörüsünde bulundu.

EKONOMİ

Altın piyasasının yakından takip edilen isimlerinden İslam Memiş, çeyrek altının geleceğine dair önemli bir tahminde bulundu.

EKONOMİ

Altın piyasasının önde gelen uzmanlarından biri olan isim, gram altın fiyatlarıyla ilgili önemli bir tahminde bulundu.

EKONOMİ

Bugün açıklanacak enflasyon verisi, piyasalarda önemli bir kılavuz olacak. Yatırımcılar, enflasyon rakamlarına göre doların seyrini değerlendirerek stratejilerini belirlemeye çalışacak.

EKONOMİ

Altın fiyatları, Fed'in önümüzdeki yıl faiz indirimine yönelik beklentilerin güçlenmesiyle tarihi zirveye ulaşarak rekor kırdı.

EKONOMİ

Altın fiyatları, dolardaki zayıflık ve enflasyon endişeleriyle birlikte, yedi ayın en yüksek seviyesine ulaşarak güncel durumunu sergiliyor.

EKONOMİ

BIST 100 endeksi, gün içinde en düşük 7.773,74 ve en yüksek 7.863,99 puanı gördükten sonra, günü önceki kapanışa göre yüzde...