Çeyrek altın Haberleri

çeyrek altın haberleri ve güncel çeyrek altın gelişmeleri, çeyrek altın ile ilgili tüm video, çeyrek altın fotoğrafları ve çeyrek altın haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


EKONOMİ

2023 yılında altın piyasasında gözlemlenen yüksek getiri, bazı kuyumcuların belirli altınları geri almayı reddetme kararı almalarına yol açtı.

EKONOMİ

Küresel altın piyasasında yaşanan gerileme devam ederken, yeni yılın başlamasıyla birlikte altın fiyatlarında bir durulma gözlemleniyor.

EKONOMİ

Altın piyasasının yakından takip edilen isimlerinden İslam Memiş, çeyrek altının geleceğine dair önemli bir tahminde bulundu.

EKONOMİ

Gram altının 1.894 liraya kadar yükselmesi ve çeyrek altının 3.238 TL’ye kadar çıkması, altın piyasasında dikkat çekici bir artışı beraberinde...

EKONOMİ

Altın piyasasının önde gelen uzmanlarından biri olan isim, gram altın fiyatlarıyla ilgili önemli bir tahminde bulundu.

EKONOMİ

Altın fiyatları, Fed'in önümüzdeki yıl faiz indirimine yönelik beklentilerin güçlenmesiyle tarihi zirveye ulaşarak rekor kırdı.

EKONOMİ

Altın fiyatları, dolardaki zayıflık ve enflasyon endişeleriyle birlikte, yedi ayın en yüksek seviyesine ulaşarak güncel durumunu sergiliyor.

EKONOMİ

FED'in faiz kararı sonrasında altın fiyatlarında ardı ardına gelen güncellemeler dikkat çekiyor.

EKONOMİ

Altının gram fiyatı, 1.800 liranın üzerine çıkarak 1.826 lira seviyesini gördü ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

EKONOMİ

Altının gram fiyatı 1.800 liranın üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.808 lirayı gördü.

EKONOMİ

5 Ağustos 2023 Cumartesi günü çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?