Zam Haberleri

zam haberleri ve güncel zam gelişmeleri, zam ile ilgili tüm video, zam fotoğrafları ve zam haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta toplu taşıma ücretlerine yapılan zam sonrası güncel fiyat açıklandı.

EKONOMİ

30 Ocak tarihinde, günün ilk saatlerinden itibaren motorin fiyatlarına 1 lira 40 kuruş zam yapıldı.

EKONOMİ

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, "Hem üreticiyi hem vatandaşımızı enflasyon karşısında ezdirmeyeceğimize, tekelleşme ile mağdur etmeyeceğimize dair söz vermiştik. Etin...

EKONOMİ

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, alkollü içki ve sigara fiyatlarına yapılan zamları kamuoyuna duyurdu.

GÜNCEL

Anayasa Mahkemesi (AYM), gece alkollü içki satışı nedeniyle idari para cezasına çarptırılan bir kişinin başvurusunu değerlendirdi.

EKONOMİ

Yılın son ayı olan Aralık'ta açıklanan enflasyon rakamlarıyla birlikte alkollü içkilere gelecek olan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) zammı netlik kazandı.

EKONOMİ

Milyonlarca emekli için heyecanla beklenen emekli zammı son dakika gelişmeleri takibi başladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu'nun duyuracağı enflasyon verileri, bedelli askerlik ücretinin belirlenmesinde kritik bir rol oynayacak.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yarın açıklayacağı Aralık ayı enflasyon rakamları, milyonlarca memur ve emeklinin zam oranını belirlemek için bekleniyor.

EKONOMİ

1 Ocak itibariyle Türkiye'de bir dizi zammın etkisiyle benzin, motorin ve LPG fiyatlarında beklenen değişiklikler, petrol fiyatlarındaki dalgalanmalardan ve dolar...

EKONOMİ

Son iki haftanın en yüksek seviyesine ulaşan petrol fiyatları, Kızıldeniz'deki aksaklıklar nedeniyle yükseldi.

EKONOMİ

Akaryakıt sektöründe son gelişmelere göre, 20 Aralık Çarşamba gününden itibaren benzin grubunda 1 lira 49 kuruşluk bir zam bekleniyor.