Zam Haberleri

zam haberleri ve güncel zam gelişmeleri, zam ile ilgili tüm video, zam fotoğrafları ve zam haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


EKONOMİ

20 Aralık 2023 itibarıyla, benzinde 1 lira 49 kuruşluk bir fiyat artışı bekleniyor.

EKONOMİ

Yüzbinlerce ailenin geçim kaynağı olan asgari ücrette belirlenecek rakam, çalışanların maddi durumlarını doğrudan etkileyecek.

EKONOMİ

Brent petrol fiyatlarında yaşanan son düşüş, akaryakıt fiyatlarına olumlu yansıdı ve geçtiğimiz günlerde motorin ile benzine peş peşe indirimler geldi.

SİYASET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, milyonlarca çalışanın heyecanla beklediği asgari ücret zammı konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Dolar kurundaki dalgalanmaların etkisiyle Apple, ürün fiyatlarına bir kez daha zam uyguladı. Yapılan fiyat güncellemesiyle birlikte, iPhone serisi de etkilendi.

EKONOMİ

Bugün, uluslararası piyasalarda yaşanan Brent petrol fiyatlarındaki değişiklikler, akaryakıt fiyatları üzerindeki etkisini sürdürüyor.

EKONOMİ

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, ek olarak vergilere yapılan zamlar, akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor.

GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanan yeniden değerleme oranları, ehliyet ücretlerine yapılacak zamları belirledi

EKONOMİ

Zeytinyağı fiyatlarındaki 11 aylık süreçte yaşanan yüzde 180'lik artış, sektörde büyük bir endişe kaynağı olarak ön plana çıkıyor.

EKONOMİ

Kakao fiyatlarını 1978 yılından bu yana görülen en yüksek seviyeye taşıdı. Bu yükselişin doğal bir sonucu olarak çikolata fiyatlarına yapılacak...

GÜNCEL

Ehliyet almak isteyenlerin kurs ücretleri, harçlar ve sınav bedeliyle birlikte bu yıl ödedikleri yaklaşık 10 bin lira tutarındaki miktarların, 2024...

EKONOMİ

Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu önderliğinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden taksimetre tarifelerine yapılacak olan artışın tekrar gözden geçirilmesini talep etti.